Faciliteiten zwembad

Zwembad AquaPret beschikt over verschillende baden:

This image for Image Layouts addon

Recreatiebad

Dit zwembad is door het warme water uitermate geschikt voor verschillende aqua sporten en recreatief zwemmen. Afmeting zwembad 260 vierkante meter water van 31ºC.
This image for Image Layouts addon

Doelgroepenbad

Het bad is 8 meter breed en 20,5 meter lang. Heeft een beweegbare bodem die van 0 tot 2 meter diep versteld kan worden. Dit bassin kan samengevoegd worden met het wedstrijdbad. Door de verzinkbare brug in de bodem te laten zakken, ontstaat een bad van 35 meter lang en 20,5 meter breed. En een water temperatuur van 27ºC.

This image for Image Layouts addon

Wedstrijdbad

In het wedstrijd bad kunt u goed aan uw conditie werken. Het bad is 25 meter lang en 20,5 meter breed en minstens 2 meter diep en heeft onderwaterverlichting. Het bad heeft een water temperatuur van 27ºC.
This image for Image Layouts addon

Zomeropeningtijden

Van 18 tot en met 31 augustus zijn alle baden van zwembad AquaPret weer open. Bekijk per dag wanneer u terecht kunt.

Zwemactiviteiten

U-Page One website wordt standaard geleverd met responsieve ondersteuning.

Zoals een Desktop versie , Mobiel en Tablet.

fas fa-mobile
fas fa-tablet
fa fa-desktop

Lessen

van diploma tot verbetering

Zwemlessen

Leren zwemmen is in ons waterrijke land heel belangrijk. Wij wonen in de buurt van water, maar we zoeken het water ook graag op in één van de vele zwembaden en recreatieplassen. Daarom vinden wij het belangrijk dat kinderen al op jonge leeftijd leren zwemmen. Iedereen die bij ons leert zwemmen wordt opgeleid voor het Zwem-ABC van de Nationale Raad Zwemdiploma's.

De eerste reeks zwemlessen

Bij het zwem-ABC wordt in het begin veel aandacht besteed aan het watervrij maken van kinderen. Dit is een hele belangrijke periode. Hierin wordt de basis gelegd voor het leren zwemmen. Dit zorgt ervoor dat kinderen het water leren kennen en zich er prettig in voelen. Veel oefeningen worden aangeboden in spelvorm, omdat voor jonge kinderen het de beste manier is om te leren. Ieder spel heeft zijn bedoeling!

Opgeven voor zwemles

U kunt uw kind opgeven voor de zwemles als ze 4 ½ jaar oud zijn. Ze komen dan op een wachtlijst en kunnen dan vanaf 5 jaar worden opgeroepen om te starten met zwemles. U kunt hiervoor contact opnemen met AquaPret of het Contactformulier invullen.

Het Zwem-ABC

Het Zwem-ABC bestaat uit drie nationale zwemdiploma's A,B en C. Het zwem-ABC is inhoudelijk gericht op het jongste kind. De zwemdiploma's A en B zijn waardevolle tussenstapjes, maar wie het zwemdiploma C op zak heeft, is een echte vriend van het water geworden. Die kan zich goed redden in moderne zwembaden en bij activiteiten in, op en aan het water.

 

Het Team

Vol passie en aandacht, staan zij voor plezier en veilighied terzijde

Lucas

Elin

Lieke

Isa

Prijzen

Tarieven recreatief zwemmen

Ma t/m vrij: 07.00 - 17.00u (4 banen)
Tarief
Los kaartje
€3.45
10 badenkaart
€31,05
25 badenkaart
€73,45
50 badenkaart
€138,20
Maandkaart
€41,10
Borg polsbandje
€7,50

Dummy tekst

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Integer adipiscing erat eget risus sollicitudin pellentesque et non erat. Maecenas nibh dolor, malesuada et bibendum a, sagittis accumsan ipsum. Pellentesque ultrices ultrices sapien, nec tincidunt nunc posuere ut. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nam scelerisque tristique dolor vitae tincidunt. Aenean quis massa uada mi elementum elementum. Nec sapien convallis vulputate rhoncus vel dui.

Waar zijn wij te vinden?

Contact

Openingstijden

Ma t/m do: 07.00 - 21.30u

Vrij: 07.00  - 19.30u

Za: 08.00 – 14.30u

Zo: 09.30 – 14.30u

 

Wildenberg 29

2716 NE Zoetermeer

Zuid-Holland Nederland

Supporter van:

jeugd-sport-fonds

Doelgroepen:

jeugd-sport-fonds
aqua-logo